torsdag 19. juli 2012

- Her er folk kompetente

Andre Villas-Boas skryter av Spurs og langer ut mot Chelsea.
FORNØYD: Andre Villas-Boas sier seg tydelig mer fornøyd med tiden så langt i Tottenham sammenlignet med Chelsea.Den talentfulle portugisiske manageren fikk det ikke lett i sin tid på Londons vestkant, og møtte utfordringer fra både eier Roman Abramovitsj og flere av spillerne.
Etter vel halvspilt sesong hadde Abramovitsj fått nok, og sendte Villas-Boas ut portene på Stamford Bridge.
At portugiserens fotballhjerne fortsatt er ettertraktet ble likevel tydelig da Tottenham for et par uker siden ansatte 35-åringen.
Ingen syndebukker
Nå slår eks-Chelsea-manageren tilbake mot sin tidligere arbeidsgiver.
- Vi hadde et prosjekt på gang i Chelsea, men det var dessverre ikke samhandling mellom hva som ble sagt og hva som ble gjort, sier Villa-Boas til BBC.
Han skryter desto mer av sitt foreløpige inntrykk av Tottenham og dets styring, samtidig som han lar det skinne gjennom hva han synes om alt som skjedde i Chelsea.
- Daniel Levy (Spurs' styreformann) vet hva han holder på med. Han forstår fotball og har gitt meg forsikringer om at jeg skal få bygge det laget jeg vil, sier Villas-Boas.
- Strukturen i Tottenham er ekstremt god og det er kompetente folk i klubben. Det er ingen her som er ute etter å skape syndebukker, og alle jobber i samme retning, sier han videre.
- Stoler på van der Vaart
Det har lenge vært spekulasjoner rundt flere av Tottenhams stjernespillere, og det ser ut til at Luka Modric ikke blir å finne på White Hart Lane den kommende sesongen.
En som har bundet seg for framtiden er Gareth Bale, og Villas-Boas håper Rafael van der Vaart gjør det samme.
- For øyeblikket stoler jeg fullt og helt på at han blir. Han er i en helt annen situasjon en Luka, som har blitt jaktet av store klubber de siste årene.

Hentet fra: nettavisen.no
Megler Odd Kalsnes